Doe hier uw boekingsaanvraag

EEN VOORSTELLING BOEKEN IN TIJDEN VAN CORONA
Bij O’Kontreir snakken we er naar om weer live te mogen spelen voor uw jongeren. Twijfel dus niet onze voorstellingen te boeken. We hopen dat vanaf september 2021 onze voorstellingen weer in normale omstandigheden zullen kunnen doorgaan. De vooruitzichten zijn alleszins gunstig. 

Indien u nu een voorstelling boekt voor schooljaar 2021 – 2022 garanderen wij u volgende aanpak:

  • Indien de voorstelling gewoon kan doorgaan: we kijken er enorm naar uit voor u te mogen komen spelen
  • Indien er nog beperkende maatregelen van kracht zijn: we spelen twee voorstellingen voor de prijs van één zodat we toch alle leerlingen kunnen bereiken aan dezelfde kostprijs per leerling
  • Indien voorstellingen nog steeds niet live kunnen doorgaan: u mag kosteloos annuleren tot de laatste dag en u krijgt de kans gebruik te maken van ons online alternatief op video

Fijn dat u geïnteresseerd bent om één van onze voorstellingen te boeken. Dat kan heel eenvoudig door onderstaand formulier in te vullen. Zo bezorgt u ons alle gegevens die we nodig hebben om met de betrokken acteurs hun beschikbaarheid na te gaan en de voorstelling(en) in onze agenda op te nemen.

Het gaat hier enkel om een vrijblijvende aanvraag: uw boeking is pas definitief na bevestiging van uw en onze kant.

We kijken er naar uit bij u te mogen spelen!

Vul onderstaand aanvraagformulier in

    U kan meerdere voorstellingen selecteren.
  • Vul hier per voorstelling uw voorkeur in voor data en uren. U kan ook een periode aangeven waarin u de voorstelling graag wil laten doorgaan indien u geen exacte voorkeurdatum heeft. Wij gaan vervolgens na of de gevraagde data en uren nog beschikbaar zijn.
    Als u een optie neemt, houden we de doorgegeven data voor u beschikbaar tot u echt beslist heeft. Indien we voor hetzelfde moment een nieuwe aanvraag krijgen, contacteren we u en moet u de knoop doorhakken. Als u de voorstelling(en) vast legt, verbindt u zich er toe ze op de gekozen data te laten doorgaan.