‘Theater O’Kontreir’ en ‘Jong & Van Zin’ slaan de handen in elkaar en nodigen u samen uit op een gratis vormingsdag rond ‘Seksualiteit & Relaties’.

De vormingsdagen gaan door op volgende momenten:

  • 20 april van 10u15 tot 13u00 in CC De Spil, Hippoliet Spilleboutdreef 1, 8800 Roeselare
  • 03 mei van 09u00 tot 12u00 in het CC Mechelen, Minderbroedersgang 5, 2800 Mechelen
  • 11 mei van 15u00 tot 17u00 in Theater Tinnenpot, Tinnenpotstraat 21, 9000 Gent

Door hier te klikken, gaat u rechtstreeks naar het inschrijvingsformulier.

Voor de vorming in Mechelen krijgt u ook meer info over de tien krachtlijnen van het actieplan dat de stad Mechelen lanceert tegen seksuele intimidatie en voor gendergelijkheid. Klik hier voor meer info.

De vorming in Gent kadert in de VOET beurs rond vakoverschrijdende eindtermen. Meer info over de andere programmaonderdelen volgt binnenkort op www.voetbeurs.be.

 

Theatervoorstelling ‘F*ck!’

Lara is een slet. En Nick een loser. Of dat is toch wat er over hen gezegd wordt. Elk zijn ze op hun manier op zoek naar wat seks voor hen betekent.

Lara neemt daarbij het heft in eigen handen en gaat actief op onderzoek uit. Nick rijdt zich vast in zijn onzekerheid en zoekt zijn toevlucht in porno. Tot ze elkaar ontmoeten…

Langzaam maar zeker ontdekken ze elkaar, groeien ze naar elkaar toe. Maar elke keer is er weer die drempel. Kunnen ze de ander vertrouwen? Waar verlangen ze zelf naar? Wat denken zij dat de ander van hen verwacht? En matcht dat met het verwachtingspatroon dat de buitenwereld hen voorschotelt? Kortom: durven ze zich – letterlijk  en figuurlijk – bloot te geven? Want intimiteit rijmt op kwetsbaarheid. En kwetsbaarheid is zo… Kwetsbaar.

Doelgroep: 3de graad secundair onderwijs, alle richtingen.

Klik hier voor meer info.

 

Jong & Van Zin – Vorming ‘Met Liefs’

Intimiteit, seksualiteit en relaties zinvol in je leven kunnen integreren. Dat is het doel van seksuele en relationele vorming van jongeren. Niet alleen de biologische feiten, maar ook de relationele kant, communicatie en weerbaarheid komen aan bod.

We werken zeer praktisch en dichtbij de leefwereld van jongeren. Wat houdt jongeren bezig? Met welke vragen worstelen ze? Je moet niet alleen bepaalde zaken weten. Je moet ook leren je eigen gedrag te evalueren, (persoonlijke) lessen te trekken. En je verantwoordelijkheid leren op te nemen.

Klik hier voor meer info over Jong & van Zin en hun vormingsaanbod.

 

Inschrijven of meer info opvragen? Vul onderstaand formulier in