Theater O’Kontreir’, ‘School aan de Beurt‘ van de stad Antwerpen nodigen u uit voor de avondpremière van deze splinternieuwe productie.

OVER DE VOORSTELLING

Darwins ‘survival of the fittest’ doorgronden is makkelijker op de speelplaats dan tijdens de biologieles. Eten of gegeten worden. Wat kies jij?

Marie voert je mee tot diep in haar hoofd. Een duik in een wereldbeeld waar enkel plaats is voor ‘daders’ en ‘slachtoffers’. Je ontrafelt het ‘systeem’ en ontdekt hoe iedereen daar zijn eigen rol in speelt. De reis voert langs schoenen met roze strikjes, hamsters, bavianen, kameleons, een empathieknopje en een eerste kus. Ook de sociale media krijgen een plaats in dit ontluisterend verhaal dat komaf maakt met de clichés en iedereen voor zijn verantwoordelijkheid plaatst.

De Pest! aan mij’ maakt een heikel onderwerp bespreekbaar, zowel voor jongeren onderling als met volwassenen. Na afloop krijgt u indien gewenst ook informatie over hoe u deze voorstelling goed kan omkaderen.

Spel: Katrien De Becker – Tekst en regie: Mattias De Paep

PRAKTISCH

De première gaat door op 9 oktober om 20u00 in CC Luchtbal, Columbiastraat 8, 2030 Antwerpen. Na de voorstelling bieden we u graag een hapje, een drankje en een babbel aan.

De voorstelling is gratis. We vragen enkel om onderstaand formulier in te vullen.
Wil u meer info over deze voorstelling? Klik dan
hier.

Kan u niet aanwezig zijn, maar wil u graag dat we u contacteren voor meer info over dit project? Laat dan hieronder uw gegevens achter.