Klik hier om contact met ons op te nemen
Na anderhalf jaar van uitstel en afstel, voorstellingen op video en een lege agenda snakken we er naar om (weer) voor uw leerlingen te mogen spelen. Twijfel dus niet om nog voor de zomer uw voorstelling te reserveren!

Momenteel kan u bij ons terecht voor vijf educatieve producties die we komen spelen bij u op school of in een externe theaterzaal:

WAT MET CORONA?
We gaan er momenteel van uit dat we vanaf september weer voor groepen tot 200 jongeren mogen spelen zonder beperkende maatregelen. Maar zeg nooit nooit… 

Indien u reserveert en er toch nog beperkingen zouden zijn op vlak van publieksaantal of afstand, spelen we een extra voorstelling zonder meerkost om toch alle leerlingen te kunnen bereiken.

Indien de voorstelling onverhoopt toch niet live zou mogen doorgaan, kan u tot de laatste dag kosteloos uitstellen of annuleren. U kan dan gebruik maken van ons alternatief video aanbod zodat de leerlingen de voorstelling toch nog kunnen zien.

TWEE NIEUWE PRODUCTIES IN DE PIJPLIJN
 Momenteel werken we aan twee gloednieuwe producties rond brandend actuele thema’s:

 • Psychisch welzijn:
  Uit verschillende studies blijkt dat jongeren mentaal het hardst getroffen zijn door de Corona crisis. Met deze voorstelling willen we begrip creëren voor jongeren met mentale problemen en hen aanmoedigen om er over te spreken.
  (in première en te boeken vanaf oktober 2021)
  
 • Respect:
  ‘De jeugd weet niet meer wat respect is!’ We horen het steeds vaker. En dus gaan wij met hen op zoek. Want wat is dat eigenlijk, respect? Moet je het krijgen? Verdienen? Afdwingen? Is het éénrichtingsverkeer? Of kan het enkel van beide kanten komen?
  (in première en te boeken vanaf mei 2022)

Wil u graag één van onze voorstellingen op video bekijken? Of heeft u vragen over één van onze producties? Zoekt u de meest geschikte voorstelling voor uw projectdag? Of wil u toch wat meer info over onze Corona aanpak? Als u onderstaand formulier invult, nemen we contact met u op.